Munkatársaink

Dr. Nagy József

irodavezető ügyvéd

Szakmai előmenetel:
Az ELTE Állam- és Jogtudományi karán szerzett diplomát 1985-ben.

A Hajdú-Bihar Megyei Építőipari Vállalatnál kezdett dolgozni, majd 1987-ben sikeres jogtanácsosi szakvizsgát tett. Még ebben az évben a KELETTERV vezető jogtanácsosa lett, majd 3 társával 1990. január 1-vel megalapította a 165. sz. Jogtanácsosi Munkaközösséget, melynek vezetője is volt a Munkaközösség megszűnéséig.

1992-től egyéni ügyvéd, ill. ezen időtől a Debreceni Ügyvédi Kamara Elnökségének tagja, a 2000-ben alapított Dr. Nagy József Ügyvédi Iroda vezetője.

A korábbi munkahelyein, ill. megbízóinál kapott céges elismerések (KELETTERV, DOKUT Dohánykutató Intézet, Trans-Sped Kft.) mellett a Debreceni Ügyvédi Kamara által odaítélt Etikai Díj tulajdonosa.

Szakterületei:
Gazdasági jog, cégjog, polgári jog, szerződések joga, szellemi alkotások joga, ingatlanügyek, követeléskezelés.

Elérhetőségek:
E-mail: drnagyjozsef@nagyugyvediiroda.hu
Telefon: +36-20/353-5960

Dr. Herczeg Roland

alkalmazott ügyvéd

Szakmai előmenetel:
2001-ben szerezett jogi diplomát a JATE Állam és Jogtudmányi Karán. Még ebben az évben ügyvédjelöltként megkezdte munkáját a Dr. Nagy József Ügyédi Irodában, majd a kötelező gyakorlati idő letöltését és a jogi szakvizsgát követően 2005. évtől alkalmazott ügyvédként folytatja munkáját az Irodában.

Szakmai tevékenysége elsősorban a nemzetközi és belföldi szállítmányozási, fuvarozási jogra, követeléskezelésre, gazdasági és kereskedelmi jogra, munkajogra, informatikai jogra, cégjogra valamint ingatlan jogra és a polgári jog más jogterületeire terjed ki.

Elérhetőségek:
E-mail: drherczegroland@nagyugyvediiroda.hu
Telefon: +36-20/492-9399

Dr. Nagy Péter

ügyvédjelölt

Szakmai előmenetel:
Jogi diplomáját a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2011-ben. A diploma megszerzését követően az irodában helyezkedett el ügyvédjelöltként, ahol jelenleg is dolgozik. Szakmai tapasztalata rövid gyakorlati ideje ellenére is kiterjedt: polgári jogi, kereskedelmi jogi, munkajogi, szerzői jogi ügyekben magyar és angol nyelven egyaránt vállal jogi tanácsadást, okiratszerkesztést, valamint ezen ügyszakokban peres képviselet ellátásában is tapasztalattal rendelkezik. Járműjavítási, flottakezelési, dohánykereskedelmi, belföldi és nemzetközi szállítmányozási, valamint közüzemi tevékenységekből fakadó peres ügyek vitelében, munkaügyi jogvitákban kiemelt tapasztalattal bír.

Angol nyelven szaknyelvi szinten kommunikál, angol nyelvű szerződések, okiratok készítésében, szerkesztésében is ügyfeleink rendelkezésére áll.

Elérhetőségek:
E-mail: drnagypeter@nagyugyvediiroda.hu
Telefon: +36-20/454-6047

Dr. Megyesi Tibor

ügyvédjelölt

Jogi diplomáját a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte, majd rövidesen a Dr. Nagy József Ügyvédi irodában helyezkedett el ügyvédjelöltként. Elsősorban polgári peres és közigazgatási eljárásokban és okiratszerkesztésben szerzett tapasztalatot.

Szakterületei közé tartoznak az energiajog (különösen közüzemi szerződések), fogyasztóvédelmi jog, termőföld ingatlan-forgalom, munkajog, de a polgári jog egyéb területein is szerzett szakmai tapasztalatot. Ezen jogterületeken áll elsősorban Tisztelt Ügyfeleink rendelkezésére.

Angol nyelven társalgási szinten kommunikál.

Elérhetőségek:
E-mail: drmegyesitibor@nagyugyvediiroda.hu
Telefon: +36-20/214-2404

Dremák Katalin

jogi asszisztens

Az érettségit követően röviddel az Ügyvédi Irodánál helyezkedett el, s immár közel 10 éve dolgozik nálunk. 2012-ben kitüntetéssel szerzett jogi asszisztensi képesítést.

Munkája során kiemelkedő tudást és tapasztalatot szerzett az elektronikus cégeljárások ügyintézésében, de ingatlan-nyilvántartási ügyekben is bizalommal fordulhatnak hozzá ügyfeleink.

Szilágyiné Kóródi Beáta

jogi asszisztens

Ügyvédi Irodánknak 2010. óta alkalmazottja, jogi asszisztens képesítést 2012-ben kitüntetéssel szerezte meg.

Ingatlan-nyilvántartási, cégeljárási ügyekben az irodában töltött évek alatt nagy rutint és tapasztalatot szerzett.